Kedves Képviselők!


Szeretettel meghívjuk Önöket a rendes évi közgyűlésünkre, amelyet
2014. december 11-én (csütörtökön) tartunk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Központi Könyvtára Tudós Kávézójában 10.30 órától 13.00 óráig.

Az alábbi meghívó  tartalmazza a részleteket.

Arra szeretnénk kérni Önöket, tájékoztassanak bennnket e-mail-ben, vagy a közgyűlésen arról, hogy saját intézményükben mennyire jól sikerül megoldani, megszervezni a központi szoftverbeszerzést, hatékony-e? Van-e ilyen, kellene-e?
Vagy egyedi, akár tanszékenkénti szoftverbeszerzés történik Önöknél? A mennyiségi kedvezménnyel járó szoftverbeszerzést meg tudják-e oldani? Milyen mennyiségű szervezési munkával? Valamilyen belső lista áll-e a rendelkezésükre? Támogatja-e ezt az igényt a gazdasági vezetés?


Az előző évek gyakorlatának megfelelóen az egyes szoftverakcióink (Corel,Matlab,G-Data, korábban az SPSS) sikere azon múlott, hogy el tudjuk-e érni az igénylőket.
Készítsen-e a Huninet ajánlást a szoftverbeszerzés ésszerűsítésére, segítendő ezzel a gazdasági vezetésre való hatást a minél jobb, olcsóbb szoftverellátás érdekében.


Ezzel a témával a közgyűlés utolsó (Egyebek) napirendi pontja alatt kívánunk foglalkozni. Kérjük, ha nem tudnak eljönni a közgyűlésre, s képviseltetni sem tudják magukat, e-mail-ben válaszoljanak a fenti kérdésekre - nagy segítségünkre lenne ez az információ.

Végül kérjük, e-mail-ben jelezzék részvételi szándékukat, hogy minél szinvonalasabb büfével tudjuk Önöket várni.


A közeli viszontlátás reményében tisztelettel üdvözlöm Önöket
Pulai Gábor elnök nevében is.

Dajka Marianna  s.k.

 

Meghívó